Fotbal Diverse

Cele două echipe de juniori-republicani de la SCM Rm. Vâlcea, locul 1 în Campionatele Naţionale

2.03KVizualizari
În acest sezon, judeţul Vâlcea e reprezentat de două echipe în Campionatele Naţionale de juniori-republicani, care sunt organizate de FRF. Este vorba de SCM Rm. Vâlcea şi ACS Olympic Rm. Vâlcea, ambele fiind repartizate în Seria 12, din care mai fac parte încă trei grupări, toate din Sibiu: CS Alma, AS FC Interstar şi CSŞ Şoimi. La SCM, antrenori sunt Dumitru Teleşpan (la categoria Under 19) şi Marius Pufu (Under 17), iar la Olympic de pregătirea echipelor se ocupă Emil Popescu (republicani A) şi Dan Bărbuţ (republicani B). Din păcate, din diferite motive, CS CN „Gib Mihăescu” Drăgăşani nu s-a mai înscris în campionat.
Week-end-ul trecut, mai precis sâmbătă, 8 mai, tinerii fotbalişti de la SCM şi Olympic s-au înfruntat chiar în meciuri directe, ambele dueluri desfăşurându-se pe Stadionul „CSŞ” din zona de nord a Râmnicului. Cele două partide au contat pentru etapa a 3-a a sezonului şi au fost câştigate de juniorii din Zăvoi, care s-au impus cu 2-0 la republicani A şi cu 3-0 la republicani B.

Şi tinerii fotbalişti de la ACS Olympic Rm. Vâlcea au o comportare bună

În urma acestor rezultate, SCM Rm. Vâlcea se menţine pe locul 1 în ambele campionate, cu câte 6 puncte acumulate la ambele categorii de vârstă. În runda precedentă, care a avut loc pe 24 aprilie, echipele din Zăvoi au dispus, pe teren propriu, de AS FC Interstar Sibiu, cu 5-2 (la Under 19) şi cu 10-0 (la Under 17). Şi juniorii de la Olympic au o comportare bună în competiţia FRF, în care a participă în premieră, în condiţiile în care, pe 17 aprilie, au câştigat meciurile din runda inaugurală a sezonului, cu CS Alma Sibiu, republicanii A, cu 1-0, iar republicanii B, cu 2-0.
În următoarea etapă din Campionatele Naţionale de juniori-republicani, care va avea loc sâmbătă, 15 mai, ambele echipe vâlcene vor juca pe teren propriu. Astfel, SCM va primi, în Zăvoi, vizita formaţiilor similare de la CS Alma Sibiu, iar ACS Olympic Rm. Vâlcea se va duela, pe CSŞ, cu echipele CSŞ Şoimii Sibiu.
Sursă foto: Facebook