luni, iunie 24, 2024
Administrație

Cinci rezervoare GPL vor fi montate la instituţiile publice din Bărbăteşti

75Vizualizari
Săptămâna trecută, la Bărbăteşti, au sosit rezervoarele GPL care vor fi montate în zilele următoare la cinci instituţii publice din localitate, pentru alimentarea instalaţiilor de apă caldă şi de asigurare a încălzirii pe durata iernii. Potrivit primarului Constantin Bănacu, investiţia are un scop dublu: reducerea cheltuilelilor şi confort în administrare.
„Vom monta cele cinci rezervoare GPL la grădiniţa cu program prelungit din Bîrzeşti, la şcoala din Bodeşti – la sala de sport, la sediul primăriei şi la dispensarele din satele Bărbăteşti şi Bodeşti. Aşadar, din această vară, clădirile respective nu vor mai fi încălzite cu lemne şi cărbuni, ci cu gaz. Acest lucru va aduce la o reducere a cheltuielilor cu încălzirea. Vom plăti mai puţin, dar, chiar şi dacă n-ar fi vorba de aşa ceva, ne-a interesat în primul rând confortul. Pentru că una e să avem încălzire prin lemne şi alta să rotim de buton pentru a alimenta centralele termice cu gaz”, ne-a declarat Constantin Bănacu.
Primarul din Bărbăteşti a postat şi un mesaj pe Facebook după ce a cumpărat rezervoarele GPL. „Am promis, am făcut! Continuăm să facem lucruri bune pentru localitatea noastră. Am adus toate cele cinci rezervoare de stocare GPL. Acestea vor fi montate astfel: la grădiniţa cu program prelungit din Bîrzeşti, două la şcoala Bodeşti – la sala de sport şi la viitoarea cantină, la primărie şi la dispensarele din satele Bodeşti şi Bărbăteşti. Urmează turnarea platformelor unde vor fi montate şi instalarea noilor centrale”, a transmis Constantin Bănacu.