miercuri, iulie 28, 2021
Fotbal Diverse

Cine ar fi crezut vreodată? Mingea de fotbal a fost înlocuită cu hârtia igienică. Rădoi, către Dinucu: dacă faci 27 de duble, vin pe jos din Anglia…

675Vizualizari
Dacă îți place fotbalul și ți-ai pus mingea pe șifonier în această perioadă grea, cu siguranță simți nevoia să faci ceva. Și, de vreme ce stau în casă, toate vedetele au găsit repede o soluție: duble cu sulul de hârtie igienică! Cine face cele mai multe e cel mai „jmecher” – vorba aia! De la Hagi, până la Messi și alte vedete internaționale, până la vedetele noastre din Vâlcea.
Printre ele, și Dorin Rădoi, pensionarul încă în formă. Formă bună, nu de cozonac, chiar dacă burtica îl cam chinuie puțin de când stă numai în casă. Și a făcut duble ca în tinerețe. „Am văzut că prietenul meu, Florin Dinucu, a zis că face 27 de duble. Poate cu mâna… Și nici așa! Dacă e în stare să facă 27, voi veni pe jos din Anglia la Vâlcea. Am făcut 26 de duble, în condițiile în care stăteam într-o cameră de 2 pe 2 metri. Dacă aveam spațiu, îi adormeam pe toți”, a spus Dorin Rădoi, care speră să revină cât mai curând în Râmnic: „Am bilet de avion în aprilie. Dar nu știu ce va mai fi atunci”.