Fotbal Județean

Ciprian Vlădoi – gol și penalti în victoria 2-1, de la Otăsău. Goleadorul de la Chimia a mai avut și două bare spectaculoase…

1.35KVizualizari
Chimia 1973 Rm. Vâlcea s-a impus cu scorul de 2-1 în partida disputată în deplasare, la FC Păușești-Otăsău. Echipa gazdă a deschis scorul din penalti, iar Alin Savu a egalat tot dintr-o lovitură de la 11 metri, obținută de Ciprian Vlădoi. Goleadorul din Zăvoi a înscris apoi golul victoriei, cu un voleu la colțul lung, din pasa lui „Tzutzy Băgălin”. În plus, Ciprian Vlădoi și-a mai trecut în cont și două bare spectaculoase, de la mare distanță.
„A fost un meci foarte fair-play, disputat pe un teren care s-a prezentat foarte bine, dacă ținem cont că a plouat destul de mult. Nouă ne-au lipsit mai mulți titulari. E vorba de Ilie Mușuroia, Cosmin Băița, Alex Ucă, Costi Vlăsceanu și nu numai. Am avut încă o bancă de rezerve strong, cu trei jucători a căror vârstă totală este de 137 de ani. Mă refer la Creangă, Savu și Dina. Toţi joacă încă excelent… Toată echipa merge bine, iar asta pentru că e foarte unită”, a explicat Gabriel Glodeanu, delegat la Chimia 1973 Rm. Vâlcea.