Handbal

CJV investește puternic, alături de Primăria Râmnicului, Euromarket și Bebe Trans Rom, în dezvoltarea CN de Excelență în handbal. Steluța Luca e manager de top!

1.33KVizualizari

Consiliul Județean Vâlcea are un nou proiect grandios, începând de anul acesta. Pe lângă faptul că vrea să-și înființeze propriul club sportiv, cu mai multe discipline, instituția condusă de social-democratul Constantin Rădulescu a luat decizia de a aloca fonduri importante și Centrului Național de Excelență Rm. Vâlcea. CJV va fi, așadar, un partener important, alături de Primăria Râmnicului (care le asigură handbalistelor cazarea și alimentația la Colegiul „Energetic”). Pentru moment, alți trei sponsori foarte importanți sunt EuroMarket (rețea de magazine condusă de Daniel Munteanu), Gabris SRL, dar și firma de construcții Bebe Trans Rom, din județul Olt, care au fost interesați să ia parte acestui proiect foarte frumos.

Important de precizat e faptul că de atragerea acestor sponsori foarte importanți s-a ocupat, în special, fosta mare handbalistă Steluța Luca, manager de top la Centrul Național de Excelență Rm. Vâlcea, dar și la celelalte centre din România. Cât timp există un manager performant și credibil, capabil să convingă investitori privați, CNE din municipiul reședință de județ al Vâlcii va fi în top, cu handbaliste de care să se intereseze multe cluburi din Liga Florilor.

Felicitări, Steluța Luca!