luni, aprilie 12, 2021
Politică

Claudiu Tomoiagă (USR PLUS) luptă ca viitorul copiilor din Budești să fie mai bun, mai curat. Pe 27 septembrie, alegeți un candidat onest, dedicat comunității!

443Vizualizari
Claudiu Tomoiagă este o persoană foarte cunoscută și populară în Vâlcea, mai ales pentru că, ani buni, a fost arbitru de fotbal și se implică permanent în acțiuni caritabile, mai ales, pentru sprijinirea copiilor cu autism. Extrem de dezamăgit că localitatea unde locuiește, Budești, nu este deloc dezvoltată la adevărata capacitate – mai ales că este cea mai bogată din judeţ – el a luat decizia de a candida, pe 27 septembrie, la funcția de primar din partea USR PLUS. Cu un program electoral bine pus la punct, Claudiu Tomoiagă îi asigură pe locuitori de transparență și responsabilitate maximă în cheltuirea banului public, ceea ce, din păcate, nu s-a mai întâmplat până acum. În plus, vrea ca toți copiii cu probleme să fie ajutați și are experiența necesară în acest sens.

Cine sunt eu?

Sunt absolvent de inginerie, cu master în audit energetic. Am funcție de conducere de 15 ani. Am jucat fotbal, am fost arbitru 20 de ani și observator. Sunt căsătorit și am trei fetiţe. Una dintre ele, Anastasia, este un copil deosebit, un copil cu nevoi speciale. Împreună cu soția mea luptăm cu autismul și tot ceea ce presupune această boală. Tocmai de aceea, m-am implicat și mă voi implica și pe viitor în acte caritabile. Trebuie să conștientizăm că și copiii și adulți cu nevoi speciale sunt și ei tot ai noștri. Vreau să imi cresc copiii aici, în Budești. Vreau ca familia mea, alături de rude, vecini și prieteni și toți ceilalţi budeşteni să aibă o viață mai bună. Vreau ca viitorul copiilor noștri să fie mai bun și curat.

De ce candidez?

Am decis să intru in politică și să candidez la Primăria Comunei Budeşti pentru funcția de primar din dorința de a schimba în bine starea actuală a localității. În Budești, trebuie să ne dorim și să țintim mai sus, deoarece suntem cea mai bogată comună din judeţul Vâlcea. Am ales USR pentru că este singurul partid politic care rezonează cu principiile mele. La alegerile locale trecute, am candidat independent, deoarece nu mă reprezenta niciun partid politic ce se afla în acel momemt pe eșichierul politic. Principiile mele și principiile USR sunt: fără penali în funcţii publice, depolitizarea instituțiilor statului, independența justiției, transparența și satisfacerea interesului public. USR este partidul oamenilor obisnuiţi care nu vor să mai stea deoparte şi să asiste cu nepăsare la distrugerea țării și a valorilor naționale.
• Comandat de PARTIDUL UNIUNEA SALVAŢI ROMÂNIA – FILIALA VÂLCEA
• Realizat de SC TRIBUNA MEDIA SRL
• Cod unic de identificare: 21200251