sâmbătă, iunie 6, 2020
Fotbal Județean

„Cocoşii” lui Ion Deaconu au produs surpriza rundei în Liga a IV-a! AS Bărbăteşti s-a impus în deplasare, la Sporting Galicea.

182Vizualizari

AS Bărbăteşti a produs surpriza rundei din week-end-ul trecut de la nivelul Ligii a IV-a, după ce s-a impus cu scorul de 4-3, în deplasare, în fieful echipei Sporting Galicea, care era mult mai bine clasată. Pentru formaţia antrenată de Ion Deaconu au punctat Gheorghe Nicolăescu (alias „Piciu”) – din penalti, Constantin Papa, Constantin Predescu şi Vlad Cârstoiu. De partea cealaltă, galicenii au marcat prin Fernando Marinescu (de două ori) şi Darius Rizea.
„Am fost conduşi cu 1-0, 2-1 şi 3-2, dar am egalat de fiecare dată. Am marcat primul gol din penalti, prin Nicolăescu, lovitura fiind obţinută de Papa. În minutul 78, am izbutit să dăm lovitura de graţie, prin Cârstoiu, astfel că ne-am trecut în cont trei puncte extrem de preţioase, care ne vor ajuta enorm în lupta acerbă din subsolul clasamentului. Toţi băieţii merită felicitaţi pentru această victorie, toţi au luptat. E o victorie frumoasă, dar abia cea de-a doua a noastră din acest sezon!”, a spus Ion Deaconu.

Fotbaliştii primarului Constantin Bănacu joacă miercuri, acasă, cu Frânceşti, iar sâmbătă, în deplasare, la Valea Mare

Graţie victoriei de sâmbătă, 5 octombrie, „cocoşii” lui Ion Deaconu au acumulat 6 puncte şi ocupă locul 14 în clasamentul Ligii a IV-a. În această săptămână, AS Bărbăteşti va juca două meciuri: primul va avea loc miercuri, 9 octombrie, de la ora 16.00, pe teren propriu, cu Victoria Frânceşti, iar sâmbătă, 12 octombrie, tot de la ora 16.00, formaţia din comuna administrată de primarul Constantin Bănacu va evolua în deplasare, la Viitorul Valea Mare. „Poate că eram mult mai bine clasaţi, dacă am fi putut să ne bazăm pe toţi jucătorii de bază din lot de fiecare dată. Din păcate, n-am reuşit să-i strângem pe titulari la toate meciurile. Probabil că vom suferi din plin şi în continuare, din acest punct de vedere, mai ales că s-au fixat nişte etape intermediare, la două săptămâni una de alta, care ne vor da programul peste cap. Am fi fost de acord să jucăm miercurea, dar nu în octombrie, la ora 16.00, ci în septembrie, când se puteau programa meciurile la 18.00. Va fi foarte greu să aliniem cea mai bună echipă luna aceasta, la mijlocul săptămânii”, a subliniat antrenorul formaţiei AS Bărbăteşti, Ion Deaconu.