duminică, mai 9, 2021
Fotbal Județean

Comănescu, mesaj clar către echipe: Cine nu va achita datoriile către AJF, nu va mai fi programat în campionat. Primarul Ciolacu (Stroeşti): Ați mai spus asta și nu v-ați ținut de cuvânt!

415Vizualizari
La Adunarea Generală de la „Arenele Traian”, de sâmbătă, 19 septembrie, președintele AJF Vâlcea, Adrian Comănescu, a avut, pe final, un mesaj clar către toate toate echipele participante în competițiile județene. „Cine nu va achita datoriile, nu va fi programat în competiție! Așa cum știți, am moștenit datorii uriașe în vara anului trecut și nu vrem să mai trecem printr-o situație similară. Trebuie să înțelegeți că vom mai accepta să nu vă respectați obligațiile!”, a spus Comănescu.
Prezent la întrunire, Toma Ciolacu, primarul din Stroești, i-a reamintit șefului fotbalului județean că a mai susţinut acest lucru şi vara trecută, imediat ce a fost ales președinte al forului județean, dar, degeaba, pentru că nu s-a ținut de cuvânt. „Este adevărat! Aveți dreptate că așa am spus, dar de acum nu mai merge cu derogare. Fiecare club trebuie să achite la timp taxele și celelalte obligații financiare”, i-a răspuns Adrian Comănescu.