miercuri, martie 3, 2021
Diverse

Compania DIANA a extins perioada de desfăşurare a campaniei DINOZAURIA! Marele premiu: o excursie la Dino Parc Râşnov!

123Vizualizari
Toamna trecută, compania DIANA a dat startul campaniei DINOZAURIA, prin care sunt acordate numeroase premii clienţilor fideli. Iniţial, organizatorii au avut în plan să ofere o consolă PlayStation 4, două hoverboard-uri Freewheel Junior Lite şi trei tablete Samsung Galaxy Tab A. Câştigătorii acestora vor fi anunţaţi pe 31 ianuarie.

„La fiecare 40 de lei cheltuiţi în magazinele DIANA, primeşti aleatoriu un cartonaş DINOZAURIA pentru colecţia ta! Adună toate cele 30 de cartonaşe cu dinozauri din cele trei perioade preistorice (Triasic, Jurasic, Cretacic), joacă-te şi completează puzzle-ul DINOZAURIA! Trimite colecţia completă prin curier la adresa Calea lui Traian, nr. 227, pentru că doar aşa poţi obţine premiile oferite: o consolă PlayStation 4, un hoverboard sau o tabletă”, se spune în prezentarea campaniei promoţionale.
Succesul deosebit pe care l-a avut însă acţiunea i-au făcut pe reprezentanţii DIANA să suplimenteze numărul premiilor, iar în decembrie au fost oferite, prin tragere la sorţi, şi cinci televizoare Smart TV Allview, de 81 cm.

Câştigătorul va fi anunţat pe 1 martie

Campania DINOZAURIA nu se opreşte însă aici! Săptămâna trecută, compania DIANA i-a anunţat pe clienţii săi că acţiunea va continua şi în luna februarie, iar în plus a apărut şi un nou premiu: o excursie la Dino Parc Râşnov.

„Campania DINOZAURIA continuă și în luna februarie! Descoperă noile promoții din Magazinele DIANA și la fiecare 40 de lei cheltuiți primești aleatoriu un cartonaș Dinozauria, pentru colecția ta. Completează puzzle-ul DINOZAURIA, înscrie-te pe site-ul www.magazinediana.ro/dinozauria și ai șansa de a câștiga o excursie la Dino Parc Râșnov! Pachetul include: 1 noapte de cazare, acces la Dino Parc Râşnov, acces tractoraş cetate şi decontare transport. Înscrierile se fac doar pe site-ul campaniei, iar extragerea câştigătorului va avea loc pe 1 martie”, au anunţat reprezentanţii companiei DIANA.