Administrație

Complex de agrement, pe trei hectare, cu mai multe bazine de înot – printre proiectele gândite de Sorin Vasilache și colegii săi din Primăria Băile Olăneşti

770Vizualizari
Sorin Vasilache, primarul din Băile Olănești, a precizat că va căuta surse de finanțare pentru realizarea unui complex de agrement, pe o suprafață de trei hectare. Proiectul va include bazine în aer liber, cu apă dulce și sulfuroaasă, terasă, șezlonguri, precum și tobogane pentru cei mici și alte atracții.
„Permanent, căutăm soluții pentru a face din Băile Olănești o stațiune cât mai atractivă. De la an la an, avem tot mai mulți turiști, iar asta ne bucură mult. Un complex de agrement ar aduce un plus de valoare orașului. La Compania Națională de Investiții, vom depune proiecte și pentru modernizarea căminului cultural din sat și a sălii de cinema. Sunt investiții pe care vrem să le realizăm în perioada următoare. Cinematograful a fost construit acum aproape 40 de ani şi a fost preluat de primărie de la Româniafilm. După ce îl vom pune la punct, îl vom închiria unui privat. Împreună cu colegii din primărie, căutăm soluții pentru a dezvolta cât mai mult stațiunea. De la an la an, vrem să aducem ceva nou turiștilor”, a precizat edilul PSD din Băile Olănești, Sorin Vasilache.