miercuri, iulie 28, 2021
Administrație

Complexul de servicii medicale din Perișani, unul dintre cele mai ambițioase proiecte din nordul județului

65Vizualizari
De curând, primarul Ion Sandu a depus la Compania Naţională de Investiţii – Bucureşti unul dintre cele mai importante proiecte din domeniul sanitar local. Este vorba de obiectivul ,,Construire și Dotare Centru Medical, Comuna Perișani, Județul Vâlcea” – poate una dintre cele mai moderne unități medicale din mediul rural din Vâlcea, aşa cum s-a exprimat chiar alesul PNL.
Valoarea totală a investiţiei va fi de aproape 6 milioane de lei (în speţă, 60 de miliarde de lei vechi) şi presupune încorporarea tuturor serviciilor medicale umane într-un complex unic. Acesta va dispune de cabinete de medicină de familie, saloane de tratament și de recuperare medicală, laborator de analize, cabinet stomatologic, farmacie și multe alte spații de servicii necesare funcționării domeniului sanitar.

„Cei care cunosc derularea programului de finanțarea CNI știu că pe acest program s-au depus mii de proiecte de infrastructură locală și că nu sunt suficienți bani pentru derularea acestora și, totuși, pentru acest tip de proiecte am promisiunea că, dacă nu se finanțează până la sfârșitul lui 2021, cu siguranță, se va întâmpla în anul următor. Există o mare probabilitate ca localitatea Perișani să aibă acest obiectiv funcțional la finele anului 2023. Doamne ajută!”, a scris primarul din Perișani, Ion Sandu, pe pagina sa de Facebook.