Administrație

Comuna Buneşti înfiinţează reţeaua de distribuţie a gazelor naturale (pe 27 de km), în parteneriat cu localitatea Păuşeşti Măglaşi

588Vizualizari
În prezent, în comuna Buneşti, se află în derulare proiectul de extindere a reţelei de canalizare, pe o lungime de 5 kilometri. Potrivit primarului Viorel Radi, investiţia se realizează în satele Teiuşu şi Buneşti – punctul Treime. Una dintre investiţiile de anvergură pe care alesul PSD o va demara în următorii ani în localitate se referă la înfiinţarea sistemului de distribuţie a gazelor naturale. Pentru a derula acest proiect, comuna Buneşti se va asocia cu Păuşeşti Măglaşi. În acest sens, primarul din Buneşti, Viorel Radi, va înfiinţa, împreună cu omologul său din Păuşeşti Măglaşi, Alexandru Dediu, o Asociaţie de Dezvoltare Intercomunitară (ADI), care va avea ca scop introducerea sistemului de gaze naturale în cele două localităţi. Cei doi aleşi locali vor să obţină fonduri europene pentru această investiţie. Conform informaţiilor date publicităţii de Viorel Radi, proiectul se află în prezent în faza de licitaţie. La Buneşti, reţeaua de gaze ar urma să fie introdusă, în prima fază, pe o lungime de 27 de kilometri.
„Ţin să le mulţumesc locuitorilor care m-au votat şi mi-au oferit mereu încredere în cele şase mandate ca primar. Doresc să îmi fie parteneri şi în ceea ce voi face mai departe. Voi avea mereu o abordare cât mai deschisă şi corectă în ceea ce priveşte proiectele actuale şi cele de viitor ale comunei Buneşti. Îi asigur pe toţi locuitorii că investiţiile vor continua, iar atât eu, cât şi salariaţii primăriei, vom face tot ceea ce este necesar pentru dezvoltarea localităţii”, a transmis primarul PSD Viorel Radi, care va candida pentru un nou mandat la alegerile din 27 septembrie.