vineri, decembrie 1, 2023
Diverse

Comuna Costeşti, apreciată la Târgul de Turism al României, de la Romexpo Bucureşti (9-12 noiembrie)

117Vizualizari
Săptămâna trecută, în perioada 9-12 noiembrie, comuna Costeşti a participat la Târgul de Turism al României, alături de alte şapte destinaţii rurale din ţara noastră. Evenimentul a fost organizat de Ministerul Economiei, Antreprenoriatului şi Turismului şi s-a desfăşurat la Bucureşti, în complexul Romexpo. Localitatea vâlceană a fost reprezentată de primarul Toma Peştereanu şi de Mihaela Silvia Marinescu. „Satul (n.r.: comuna) se mândreşte cu muzeul Trovanţilor, unici în Europa ca forme şi compoziţie, dar şi cu cele două mănăstiri (n.r.: Arnota şi Bistriţa), opt biserici şi Peştera Liliecilor”, se spune în afişul de prezentare a localităţii Costeşti, postat pe Facebook de reprezentanţii Guvernului.

Tot pe reţeaua de socializare, Toma Peştereanu a ţinut să evidenţieze importanţa pe care acest eveniment o are pentru dezvoltarea din punct de vedere turistic a localităţii pe care o conduce. Primarul din Costeşti a postat şi câteva fotografii de la Târgul de Turism din Capitală, unde standul localităţii a fost vizitat de senatorul PSD de Vâlcea, Bogdan Matei, dar şi de ministrul Radu Oprea. Toma Peştereanu i-a adresat reprezentantului Guvernului invitaţia de a veni într-o zi la Costeşti, pentru a cunoaşte frumuseţile zonei.

„Participarea la Târgul de Turism, unde comuna Costești a fost reprezentată, timp de 3 zile, de Mihaela Silvia Marinescu, este un pas important pentru localitatea noastră. Am prezentat oferta turistică într-o companie selectă reprezentată de zone și agenții de turism. I-am lansat o invitație domnului ministru Radu Oprea de a vizita comuna și Oltenia de sub munte”, a dezvăluit Toma Peştereanu, pe Facebook.