joi, decembrie 7, 2023
Monden

Concert caritabil cu artiști de top, duminică, de la ora 18.00, la Paradis Royal. Plus 3 zile de meciuri de top, la Oltenia Arena Sport

1.03KVizualizari
Week-end-ul acesta, Dragoș Muscalu va organiza, la Rm. Vâlcea, un turneu caritabil pentru Leon, fiul bunului său prieten, Kamara, artistul trupei Alb-Negru. Evenimentul artistic, care va reuni soliști cunoscuți pe plan național, va începe duminică, de la ora 18.00, și se va desfășura la Paradis Royal. Intrarea va fi 50 de lei. Aurelian Temișan, Domnul Problemă, Antonio Pican, Johnny Romano, Taraful Silvian Voicu și mulți alți alţi artişti vor susține piese de rezistență din repertoriul lor. Cu siguranță, va fi unul dintre cele mai importante spectacole care au avut loc în ultima perioadă în Vâlcea. „Banii strânși cu această ocazie vor fi donați lui Leon, fiului solistului Kamara, care luptă să-și rezolve problemele de sănătate. Îi așteptăm pe cât mai mulţi vâlceni să vină duminică, la concert, la Paradis Royal”, a spus Dragoş Muscalu.
Pe de altă parte, de vineri, 7 octombrie, de la ora 16.00, și până duminică, 9 octombrie, la baza sportivă Oltenia Arena Sport (de pe Bulevardul „Dem Rădulescu”), va avea loc un turneu de old boys, cu echipe din mai multe orașe din țară, dar și din Rm. Vâlcea. „În acest week-end, vâlcenii sunt invitaţi la Oltenia Arena Sport, la turneul de minifotbal pentru old boys, cu 9 echipe participante. Duminică, de la ora 13.00, înainte de finala mică și finala mare a turneului, se va disputa şi un supermeci între naționala artiștilor și o selecționată a foștilor jucători. Aşadar, va fi spectacol fotbalistic de calitate!”, a încheiat Dragoș Muscalu.
Echipele participante la turneul de minifotbal: