Administrație

Consiliul Judeţean Vâlcea va dota SJU cu aparatură medicală performantă, în valoare de 2 milioane de euro, pentru depistarea cancerului

79Vizualizari
Preşedintele Consiliului Judeţean Vâlcea, Constantin Rădulescu, a acordat o atenţie deosebită domeniului sănătăţii, iar numeroasele investiţii realizate în ultimii ani stau mărturie în acest sens. Potrivit unui mesaj postat pe Facebook, pe agenda de lucru a şefului CJV se află acum un proiect prin care, în curând, Spitalul Judeţean de Urgenţă Vâlcea va fi dotat cu aparatură medicală performantă pentru depistarea cancerului.
„Pregătim un nou proiect! Aparatură medicală performantă, pentru depistarea cancerului! Pentru mine, sănătatea vâlcenilor este pe primul loc! Am reușit să facem multe lucruri bune la Spitalul Județean de Urgență Vâlcea, de la construirea unei noi clădiri de spital, până la dotarea cu aparatură medicală performantă. În aceste zile, pregătim un nou proiect, pentru care vom atrage finanțare europeană în valoare de circa 2 milioane de euro. Este vorba despre dotarea SJU Vâlcea cu aparatură și echipamente medicale, pentru diagnosticarea cancerului. Îmi doresc ca pacienții vâlceni să beneficieze de cele mai bune condiții, dar și de cel mai bun tratament atunci când se confruntă cu probleme grave de sănătate, cum ar fi cancerul”, a transmis Constantin Rădulescu, pe reţeaua de socializare.
Preşedintele CJV a mai anunţat că proiectul pentru dotarea SJU cu aparatură medicală performantă pentru depistarea cancerului s-a aflat pe ordinea de zi în şedinţa Consiliului Judeţean Vâlcea din 21 iunie, iar mai departe documentația a fost depusă pe un program european pentru obținerea finanțării.