Fotbal Județean

Constantin Bărzăgeanu, despre posibilitatea ca AS Mihăeşti să fie invitată în Liga a IV-a. „Reprezentanţii echipei vor decide dacă vom promova sau nu!”

226Vizualizari
În ultima şedinţă a Comitetului Executiv, fără a exista vreun motiv plauzibil, AJF Vâlcea a decis să mărească numărul de echipe din Liga a IV-a, de la 14, la 16. Printre grupările care ar putea lua startul în elită din noul sezon s-ar putea afla şi AS Mihăeşti, care s-a clasat pe locul 3 în Liga a V-a. Formaţia din comuna administrată de primarul Constantin Bărzăgeanu are şanse extrem de mari să se numere printre participante, mai ales că Sporting Galicea s-a destrămat în această vară. Mulţi dintre jucătorii campioanei au plecat deja spre alte zări, aşa că este puţin probabil ca deţinătoarea titlului din Liga a V-a se se mai înscrie în elită. Cum în Liga a IV-a sunt locuri suficiente, AS Mihăeşti ar putea fi invitată de AJF Vâlcea să joace la acel nivel.
Chestionat pe această temă, Constantin Bărzăgeanu a spus că decizia în privinţa saltului în eşalonul superior le va aparţine conducătorilor şi jucătorilor. „Reprezentanţii echipei vor decide dacă putem să promovăm în Liga a IV-a sau nu. Avem un grup foarte unit şi, fără teama de a greşi, cred că nici fraţii nu se înţeleg atât de bine ca jucătorii noştri! În ceea ce mă priveşte, dacă voi avea posibilitatea să ajut cu ceva, o voi face fără probleme. Nu putem însă să plătim salarii sau prime, dar poate că nici nu e cazul, pentru că mai toţi componenţii lotului au o situaţie materială bună. Ei au venit să joace fotbal aici mai mult de plăcere, nu pentru bani!”, a subliniat primarul din Mihăeşti, Constantin Bărzăgeanu.