sâmbătă, septembrie 23, 2023
Diverse

Constantin Bărzăgeanu va fi Moş Crăciun pentru cei peste 400 de copii din Mihăeşti

650Vizualizari
Constantin Bărzăgeanu a anunţat că toţi cei peste 400 de elevi din Mihăeşti vor primi câte un cadou cu prilejul sărbătorilor de Crăciun. Alesul PNL a dezvăluit că pungile cu fructe, dulciuri şi băuturi răcoritoare vor fi distribuite către fiecare clasă în parte pe 23 decembrie şi vor fi oferite copiilor după serbările obişnute de final de an.
„412 elevi vor intra în posesia câte unui cadou de Crăciun, iar aici mă refer la cei din clasele 0-8 şi la preşcolari. Ca în fiecare an, şi în 2021, am făcut eforturi pentru ca toţi să primească daruri cât mai consistente din partea lui Moş Crăciun. Sărbătorile de iarnă sunt întotdeauna o bucurie pentru cei mici şi nu puteam să nu-i răsplătim cu câte o pungă plină cu fructe, dulciuri şi băuturi răcoritoare. Doar aşa vor simţi cu adevărat spiritul Crăciunului!”, ne-a declarat Constantin Bărzăgeanu.
În încheiere, primarul din Mihăeşti a reamintit faptul că, şi în 2021, a premiat mai multe cupluri de aur din localitate, care au împlinit 50 de ani de căsnicie. „Aşa cum se cunoaşte, organizăm periodic asemenea festivităţi de premiere a vârstnicilor, de fiecare dată când avem mai multe familii care ajung la o jumătate de secol de căsătorie. Şi în acest an a fost la fel, cuplurile au depus cererile la primărie, iar Consiliul Local a aprobat o recompensă financiară consistentă, pe care le-am oferit-o imediat. Fiecare a primit câte 1000 de lei, o diplomă de longevitate şi un buchet de flori, împreună cu urările noastre sincere de viaţă lungă şi multă sănătate!”, a concluzionat primarul din Mihăeşti, Constantin Bărzăgeanu.