Administrație

Constantin Catrina a reușit să oprească defrișarea a peste 100 de hectare de pădure la Crețeni. Numai pentru asta, merita să ajungă primar!

1.26KVizualizari
Din revista distribuită de Constantin Catrina în campania electorală din urmă cu o lună, aflăm un lucru extrem de interesant despre noul primar al localității Creţeni. Astfel, în anul 2002, acesta a mers personal la fostul prefect al județului, Mircea Perpelea, pentru a stopa un eventual dezastru în localitate. O firmă privată obținuse deja autorizație de la Ministerul Mediului, pentru a rade de pe fața pământului peste 100 de hectare de pădure, în zona Tisa. Catrina a izbutit să oprească această adevărată „crimă împotriva naturii”, câștigând respectul întregii comunități. Doar citind acestea, ne dăm seama că locitorii au ales cu adevărat primarul potrivit!
Din aceeaşi revistă de campanie, am mai aflat că noul primar PER din Creţeni are 47 de ani și lucrează ca grefier la Judecătoria Drăgășani. Constantin Catrina este absolvent al Facultății de Drept și licențiat în Științe Juridice, la Academia de Poliție București. El a fost liderul Sindicatului din Fabrica de Roți Auto Drăgășani, postură din care a câștigat numeroase avantaje pentru angajați (prime de sărbători, al 13-lea salariu, tichete de masă etc).
Vom reveni cu noi informații despre proiectele ecologistului Constantin Catrina pentru următorii 4 ani, pentru că sunt cu adevărat interesante!