vineri, martie 5, 2021
Administrație

Constantin Liţoiu, primar Zătreni, despre pandemia de Covid-19: „Mai devreme de 3 luni, nu cred că vom mai ieşi din case!”

1.34KVizualizari
Primarul Constantin Liţoiu a precizat că, până acum, 54 de persoane s-au întors din Occident la Zătreni, însă toate au respectat regula izolării, mai ales că poliţiştii şi angajaţii administraţiei îi verifică permanent, zi şi noapte. La fel ca mulţi alţi omologi ai săi, şi alesul PNL susţine că sistemul medical e la pământ, mai ales că nu se mai găsesc măşti, dezinfectanţi, nimic pentru protecţie.
„Toată presiunea pică pe poliţişti, care sunt non-stop în teren, dar şi pe noi, cei de la primărie, deoarece trebuie să fim mereu în legătură cu toată lumea. Identificăm persoanele în vârstă, vulnerabile, le cumpărăm cele necesare, ca să nu iasă din curte şi să stea la palavre pe drum. Lumea a înţeles asta! Oricum, mai devreme de trei luni nu cred că vom mai ieşi din case… Dacă analizăm ceea ce se întâmplă în celelalte state din Occident. Trebuie să avem răbdare, să fim vigilenţi la maxim, deoarece noi nu ne permitem să ne îmbolnăvim, la cât de bine stăm cu serviciile medicale”, a explicat primarul PNL din Zătreni, Constantin Liţoiu.