miercuri, martie 3, 2021
Administrație

Constantin Neagoie (Ionești), poate cel mai bogat primar din Vâlcea: Dacă nu bag apa, canalul și gazele în următorii 4 ani, să nu mă mai voteze nimeni!

3.66KVizualizari
Constantin Neagoie, primarul din Ionești, e full de bani. Asta o știe tot județul… Și nu are bani făcuți prin primărie, ci din afacerile cu chimicale pe care le derulează de ani buni. Deși pare imbatabil la Ionești, totuși, sunt mulți oameni nemulțumiți, deoarece încă nu au apă curentă, canalizare și nici gaze naturale. Week-end-ul acesta, pe Facebook, Constantin Neagoie le-a promis locuitorilor din Ionești, că, în următorii 4 ani, va realiza și aceste trei obiective de investiții. „Să nu mă mai voteze nimeni, dacă nu fac asta până în 2024!”, le-a garantat Neagoie locuitorilor săi.
La Ionești, ar fi nevoie de încă 30 de kilometri de rețele de apă și canalizare, însă investiția nu va fi atât de mare, deoarece sunt deja forate puțurile, dar și amenajate stațiile de captare, depozitare, pompare și epurare a apei menajere. Constantin Neagoie a mărturisit că, pentru el, funcția de primar nu este pe viață și, de aceea, va continua doar atâta timp cât va fi apreciat de comunitatea sa.
„Dacă va fi să iau vreodată sub 50 la sută la alegeri, îmi dau demisia. Înseamnă că oamenii nu mă mai vor! De când sunt primar, am asfaltat toate drumurile. Nu mai am o palmă de drum fără asfalt. Am modernizat școlile și grădinițele. Chiar zilele acestea, voi oferi 200 de tablete gratuite copiilor și voi dota școlile și grădinițele cu aparatură de ultimă generație. Investiția este de circa două miliarde lei vechi”, a mai spus primarul din Ionești.
Constantin Neagoie a mărturisit că, an de an, firma pe care a înființat-o virează câte 1 miliard de lei vechi ca sponsorizare pentru localitate, bani prin care s-au reabilitat până acum toate bisericile și s-au realizat multe alte lucruri utile. Vă reamintim că, în primăvară, Neagoie a oferit din buzunarul propriu săpun și dezinfectant pentru toate familiile din Ionești. Și la alegerile de luna aceasta, el va candida tot ca independent. „Nu mă înscriu în niciun partid. De 12 ani sunt independent și așa voi rămâne mereu. Poți face treabă și fără a avea culoare politică”, a explicat Neagoie.