duminică, aprilie 14, 2024
Administrație

Constantin Rădulescu a anunţat o nouă investiţie de anvergură: Therme Olăneşti – Wellness & Spa. Aceasta va fi realizată de CJV în parteneriat cu oraşul Băile Olăneşti

87Vizualizari
Zilele trecute, preşedintele Consiliului Judeţean Vâlcea, Constantin Rădulescu, a anunţat că instituţia pe care o conduce va realiza o nouă investiţie de anvergură. Aceasta va fi realizată în parteneriat cu Primăria Băile Olăneşti şi vizează creşterea potenţialului turistic al staţiunii administrate de Sorin Vasilache.
„Facem primii pași pentru realizarea «THERME Olănești – Wellness & Spa»! Ne-am propus ca stațiunea Băile Olănești să devină un pol de atracție turistică pentru județul nostru și, în acest scop, am încheiat un parteneriat cu orașul Băile Olănești pentru pregătirea, depunerea spre finanțare și implementarea proiectului „THERME Olănești-Wellness & Spa”. În ședința CJ Vâlcea de vineri, 29 martie, am aprobat acest parteneriat, dar și alocarea sumei de 300.000 de lei pentru realizarea unor documentații tehnice premergătoare depunerii spre finanțare a proiectului, respectiv studiul topografic, geotehnic, hidrologic și de oportunitate, dar și a altor studii dacă va fi cazul. Implementarea proiectului «THERME Olănești – Wellness & Spa» ar atrage în această stațiune vâlceană mult mai mulți turiști, devenind astfel atractivă și pentru petrecerea timpului liber, nu numai pentru calitățile terapeutice oferite de apele sale dătătoare de sănătate. Facem tot ce ține de noi pentru ca acest proiect să obțină finanțare și să demareze cât mai curând posibil”, a anunţat Constantin Rădulescu, pe Facebook.
Sursă foto: www.primariabaileolanesti.ro