vineri, decembrie 1, 2023
Administrație

Constantin Rădulescu a promis încă 3 kilometri de asfalt pe drumul județean din Cernișoara. Locuitorii promit să-l ajute pentru un nou mandat la CJV

807Vizualizari
Drumul județean care traversează comuna Cernișoara se află într-o stare deplorabilă, plin de gropi și cu numeroase zone în care asfaltul e denivelat din cauza unor ample alunecări de teren. În urma ultimei vizite în localitatea administrată de primarul Mihai Ionescu şi viceprimarul Victor Manea, președintele Constantin Rădulescu (CJV) a promis că, în 2020, va face tot posibilul să modernizeze măcar 3 kilometri din acest tronson.
„Domnul Constantin Rădulescu este – şi o spun absolut fără nicio exagerare! – cel mai bun președinte al Consiliului Județean pe care l-a avut Vâlcea. Îl vom susține să câștige un nou mandat, pentru că a demonstrat că merită pe deplin. Lumea apreciază tot ceea ce a făcut prin județ. Foarte multe drumuri au intrat în modernizare. Din ce ştiu, el stă mult pe teren, să vadă ce investiții noi mai poate realiza. Dumnealui a început deja să plombeze drumul judeţean din localitate și ne-a spus că, în curând, va asfalta tronsonul de la Roești până la pasarelă, pe 3 kilometri. De 30 de ani, nu s-a mai făcut nicio lucrare importantă în această zonă”, a precizat Iulian Salomia, viitorul primar PSD din comuna Cernișoara.