duminică, decembrie 5, 2021
Administrație

Construirea unei săli de educaţie fizică şi modernizarea a două cămine culturale, proiectele pentru care Gheorghe Dumbravă aşteaptă, în continuare, finanţare de la CNI

223Vizualizari
În această perioadă, la Stoeneşti, se derulează la foc automat lucrările de extindere şi modernizare a şcolii gimnaziale din centrul comunei. Pentru această investiţie, primarul Gheorghe Dumbravă a obţinut 500.000 de euro, prin POR. „Proiectul vizează extinderea şcolii cu încă trei săli de clasă. În ceea ce priveşte lucrările de modernizare, clădirea va fi izolată termic şi se vor schimba integral instalaţiile electrice şi sanitare. Apoi, vom mai realiza un gard împrejmuitor pentru cei 3000 de metri pătraţi pe care se află şcoala şi curtea acesteia, unde vom amenaja alei pietaonel, spaţii verzi şi vom monta şi câteva băncuţe. În plus, vom face şi 7 locuri de parcare”, a reamintit Gheorghe Dumbravă.
Potrivit alesului PNL, în zona respectivă ar urma să mai fie construite un teren sintetic de sport, cu dimensiuni de 32,5 / 17,8 metri, dar şi o sală de educaţie fizică, pentru care primarul din Stoeneşti aşteaptă finanţare de la CNI. „Dacă voi obţine bani pentru sala de educaţie fizică de lângă şcoală, voi face pe cont propriu celelalte proiecte pe care le-am mai depus la CNI. Pentru că, dacă mai aştept, mă apucă 2024 fără să realizez nimic. Sala de educaţie fizică e aşadar principalul obiectiv pentru care sper să beneficiet de finanţare de la CNI, este o investiţie de care elevii au foarte mare nevoie”, a subliniat Gheorghe Dumbravă.
„În privinţa celorlalte proiecte depuse la CNI, am două cămine culturale pentru care sper să obţin fonduri pentru modernizare, iar aici mă refer la cele de la Stoeneşti şi Dobriceni, dar nu le-a venit niciodată rândul, deşi au fost declarate eligibile! Le-am actualizat în urmă cu puţin timp şi aştept mai departe, dar nu îmi mai fac speranţe, la cât de greu văd că se mişcă lucrurile la CNI, aşa că voi încerca să le realizez pe cont propriu”, a încheiat primarul PNL din Stoeneşti, Gheorghe Dumbravă.