duminică, aprilie 14, 2024
Diverse

Copiii din Galicea s-au bucurat la maximum la prima ediţie a Zilei Firmei Catani

1.51KVizualizari

Sâmbăta trecută, copiii din comuna Galicea au fost invitaţi la Ziua Firmei Catani. Prima ediţie a acestei manifestări cultural-sportive şi distractive i-a încântat la maximum pe cei mici. Piesa de teatru în aer liber, picturile pe faţă, baloanele modelabile, competiţiile de fotbal, handbal şi cea de desene pe asfalt au fost cu adevărat captivante pentru copiii din localitate. Pictaţi în câini, girafe, pisicuţe, elefanţi, măgăruşi şi alte animăluţe îndrăgite, cei mici au gustat cu mare plăcere fiecare moment al zilei.

Piesa de teatru „Povestea Augustei” i-a captivat total pe cei mici

În cadrul evenimentului, pe terenul de sport al şcolii din centrul comunei, au avut loc câte trei meciuri de minifotbal (între băieţii din clasele 3-4, 5-6 şi 7-8), precum şi trei partide de minihandbal (între fetele din clasele 3-4, 5-6 şi 7-8). La final, echipele câştigătoare au primit din partea organizatorilor câte un trofeu şi medalii. În plus, au mai fost decernate şi trei premii pentru cele mai frumoase desene pe asfalt. Copiii au primit drept răsplată câte o trusă dotată cu absolut toate materialele necesare pentru desene (creioane de colorat, planşe, acuarele, paletă de pictat, pensule etc). De buna desfăşurare a concursurilor s-au ocupat profesorii Simona Mănoiu, Laurenţiu Dobrin şi Ionuţ Vlădescu.
Fără îndoială, cel mai frumos moment al Zilei Firmei Catani a fost cel în care copiii din Galicea au fost invitaţi să urmărească un frumos spectacol în aer liber. Micul Pepe le-a prezentat celor mici – care s-au adunat „ciorchine” pe terasa Marketului Central Catani, „La doi paşi” – o super-piesă. Este vorba de „Povestea Augustei”, în care au aflat toate aventurile năstruşnice ale unei sperietoare de ciori.

„În această zi, câştigătorii evenimentului au fost toţi copiii”

Toţi cei aproape 100 de participanţi la evenimentul festiv de la Galicea au primit câte un tricou, o şapcă, o medalie, o diplomă, un sandviş şi o băutură răcoritoare. La final, Florea Udrea, managerul companiei Catani, a mai oferit însă unor copii provenind din familii cu venituri reduse şi 16 ghiozdane full echipate cu rechizite pentru viitorul an şcolar.
„În această zi festivă, câştigătorii evenimentului au fost toţi copiii! Am trăit alături de cei mici evenimentul minunat pe care l-am organizat şi m-a încântat enorm când am văzut bucuria enormă de pe chipurile lor. Ziua Catani a însemnat un efort mic pentru noi, ca firmă, dar o bucurie mare pentru copii, iar acesta e lucrul care contează cel mai mult. În mod sigur, ne vom gândi ca, pe viitor, să le oferim celor mici prilejul de a trăi cât mai multe asemenea momente magice. Conducerea companiei Catani a dovedit şi toamna trecută, când le-a oferit o sponsorizare în rechizite copiilor de la grădiniţa din centrul comunei, dar şi acum, că îi pasă de viitor, dar mai ales de viitorul celor mici”, a subliniat Florea Udrea.