duminică, aprilie 14, 2024
Diverse

Copiii din Mihăeşti vor primi cadouri de la Moş Crăciun

840Vizualizari

Iarna aceasta, Moş Crăciun va veni încărcat de cadouri în comuna Mihăeşti! Primarul Constantin Bărzăgeanu a anunţat că, începând cu 17 decembrie, toţi cei 438 de elevi din localitate (în calcul fiind incluşi şi cei de grădiniţă) vor primi pacheţele consistente cu fructe, dulciuri şi răcoritoare, cu prilejul serbărilor de final de an. „Am decis să le oferim şi anul acesta cadouri de Crăciun tuturor elevilor, fără deosebire de performanţele şcolare. Serbările vor fi organizate de fiecare clasă în parte, când le vom da copiilor şi pacheţelele respective. În plus, Moşul va veni, ca de obicei, şi pentru toţi colegii din primărie, pentru că şi ei şi-au făcut treaba şi merită să fie răsplătiţi la final de an”, ne-a declarat Constantin Bărzăgeanu.

Locuitorii, invitaţi să petreacă noaptea dintre ani la căminul cultural

Alesul PNL a mai dezvăluit că, de Anul Nou, Primăria Mihăeşti va organiza, la căminul cultural din centrul comunei, o masă festivă de Revelion, la care sunt invitaţi să participe toţi locuitorii interesaţi. Intrarea va fi contracost, iar preţul unui bilet de intrare la acest eveniment va porni de la 100-150 de lei. Toţi cei care vor să petreacă noaptea dintre ani alături de Constantin Bărzăgeanu şi alţi locuitori, într-o atmosferă frumoasă şi relaxantă, îi pot contacta pe reprezentanţii Primăriei Mihăeşti. Capacitatea căminului cultural e de 500 de persoane, dar, de această dată, în sală vor putea intra cel mult 300 de oameni.
„În altă ordine de idei, suntem pregătiţi sută la sută pentru iarnă. Am făcut revizia tuturor utilajelor din dotare, mă refer la cele necesare pentru a împrăştia materialul antiderapant pe drumuri şi pentru a da zăpada la o parte, când va ninge. Am achiziţionat şi motorina pentru toate acestea. De asemenea, am mai dotat şi microbuzele şcolare cu cauciucuri de iarnă”, a încheiat primarul PNL din Mihăeşti, Constantin Bărzăgeanu.