vineri, aprilie 16, 2021
Diverse

Corina Chiriac, Cătălin Crişan, Cornelia şi Lupu Rednic, în această după amiază, la Sărbătoarea Teiului de la Păuşeşti Măglaşi

312Vizualizari

În această după amiază, primarul Alexandru Dediu şi viceprimarul Marcel Radi vor organiza cea de-a 11-a ediţie a Zilei Comunei Păuşeşti Măglaşi, care se desfăşoară sub numele de Sărbătoarea Teiului. Manifestările vor începe la ora 16.30, cu o prezentare a evenimentului şi a tradiţiilor locale. Cu acest prilej, pe scena amplasată lângă grădiniţa din centrul localităţii, vor urca mai multe personalităţi politice ale judeţului, care se vor adresa tuturor celor prezenţi.
Ulterior, vor începe spectacolele artistice, lista invitaţilor fiind plină de nume sonore ale muzicii româneşti. Astfel, cele mai importante concerte vor fi cele pe care le vor susţine Corina Chiriac şi Cătălin Crişan, ale căror şlagăre nu vor fi niciodată uitate de iubitorii muzicii bune din ţara noastră. De asemenea, foarte atractiv va fi şi recitalul folcloriştilor Cornelia şi Lupu Rednic. În plus, pe scenă vor mai urca alţi artişti de muzică populară, precum Emilia Dorobanţu, Ilie Dură, Elena Ghiţulete, Valeria şi Traian Ilea. Pe de altă parte, tinerii – şi nu numai! – vor fi delectaţi de un superb spectacol de belly dance, care va fi susţinut de Cristina.
Şi anul acesta, Ziua Comunei Păuşeşti Măglaşi – Sărbătoarea Teiului se va încheia cu un foc de artificii.