sâmbătă, aprilie 13, 2024
Fotbal Diverse

Cosmin Anghelescu a creat o emulaţie fantastică, la Viitorul Mateeşti. La meciul Under 19, din week-end, au fost prezenţi nu mai puţin de 21 de jucători

674Vizualizari
Duminică, 5 martie, juniorii Under 19 de la Viitorul Mateeşti şi-au trecut în cont un nou succes în campionatul judeţean. De această dată, fotbaliştii antrenaţi de Alex Cincă s-au impus, pe teren propriu, în faţa echipei FC Băbeni, cu scorul de 4-1 (după 1-0, la pauză). Cele patru goluri ale învingătorilor au fost marcate de Antonio Japin, Mihai Butnărică, Cosmin Manole şi Mihai Popa. „Am condus cu 1-0, dar adversarii ne-au egalat imediat după pauză, prin minutul 55. Până la final, am mai înscris însă de trei ori şi am obţinut o victorie fără dubii”, ne-a declarat primarul din Mateeşti, Cosmin Anghelescu (FOTO).

Cu acest succes, Viitorul Mateeşti a ajuns la 23 de puncte şi ocupă locul 5 în clasamentul campionatului judeţean de juniori Under 19. Primele patru poziţii sunt ocupate de Flacăra Horezu (34), AS Băile Olăneşti (32), Lotru Brezoi (31) şi Olteţul Alunu (30).
Demn de precizat e faptul că, pentru meciul cu FC Băbeni, staff-ul tehnic de la Viitorul Mateeşti a avut la dispoziţie nu mai puţin de 21 de jucători, din care 16 au intrat pe teren: pe lângă cei 11 titulari, alţi cinci au fost introduşi după pauză. „N-au prea mai fost atâţia jucători la un meci până acum, deşi avem în lot chiar mai mult de 21! M-a bucurat enorm interesul tinerilor pentru a veni la fotbal. Celor care n-au jucat deloc, le-am spus să nu se supere. O să-i avem în vedere în următoarele etape, când vor intra şi ei pe teren, în funcţie de adversara pe care o vom întâlni şi de rezultat”, a adăugat Cosmin Anghelescu.