Fotbal Diverse

Cosmin Anghelescu a sprijinit fotbalul juvenil din Mateeşti şi o va face în continuare. „Grupa de juniori Under 19 va rămâne pepiniera echipei mari!”

157Vizualizari
În septembrie 2020, după ce a fost ales ca primar la Mateeşti, Cosmin Anghelescu a pus bazele unei echipe de seniori în localitate, iar în plus a sprijinit şi înfiinţarea unei formaţii de juniori. Tinerii fotbalişti au participat an de an în competiţiile organizate de AJF, iar cei mai talentaţi au făcut saltul la echipa mare. Cosmin Anghelescu spune că activitatea va continua la nivel juvenil şi din vară, deşi prin localitate au apărut tot felul de zvonuri contrare.
„Mulţi spun că o să închidem echipa juvenilă, ceea ce nu se va întâmpla. Nu voi renunţa la ea în niciun caz! Voi susţine în continuare grupa de juniori U19, aceasta va rămâne o pepinieră pentru formaţia de seniori. Echipa Under 19 şi-a dovedit din plin utilitatea în aceşti ani. Nici nu ştiu ce am ne-am fi făcut în unele meciuri, dacă nu am fi avut de unde să promovăm tineri pentru a completa lotul! Am fi fost descoperiţi! Un bun exemplu este faptul că, în week-end, în meciul cu Unirea Tomşani, am trimis pe teren nu mai puţin de cinci juniori. Dar şi cu ei, abia am putut să avem trei jucători pe banca de rezerve! Din ce ştiu, în vară, doar vreo 2-3 tineri termină junioratul, restul sunt mai mici de vârstă şi îşi vor continua activitatea la echipa Under 19. O să mai completăm lotul şi cu alţi tineri de perspectivă din zonă şi nu numai. Avem un junior care joacă şi la juniori, şi la senori, ca mijlocaş, şi o face impecabil de bine. Mă refer la Dănuţ Caragel, care are doar 18 ani şi va evolua în continuare în paralel la ambele echipe. E un talent în devenire şi un băiat foarte serios!”, a declarat primarul din Mateeşti, Cosmin Anghelescu.