Fotbal Județean

Cosmin Anghelescu a stabilit obiectivul echipei Viitorul Mateeşti pentru cel de-al doilea sezon de Liga a IV-a

285Vizualizari
Viitorul Mateeşti participă pentru al doilea an consecutiv în Liga a IV-a, după ce AJF a luat act de faptul că Oltul Drăgoeşti (clasată pe locul 2 în sezonul trecut al Ligii a V-a) nu a confirmat prezenţa în elita fotbalului judeţean. Primarul Cosmin Anghelescu a stabilit deja obiectivul pentru noua ediţie a campionatului, iar în acest sens nu poate fi vorba decât de o poziţie superioară celei din 2022-2023.
„Dincolo de toate, trebuie să precizăm că am fost acceptaţi mai departe în Liga a IV-a graţie criteriului sportiv. Oltul Drăgoeşti n-a mai făcut saltul în elită, aşa că am rămas la acest nivel pentru că am fost prima echipă sub linia retrogradării. Oricum, aşa cum am mai spus, meritam să jucăm la nivelul superior, pentru că dispunem de un stadion modern în localitate. La Mateeşti, se creşte frumos din punct de vedere sportiv!”, ne-a dezvăluit Cosmin Anghelescu.

Opinia primarului din Mateeşti referitoare la lupta pentru titlul de campioană

Pe lângă şansele echipei Viitorul Mateeşti de a evolua în continuare în Liga a IV-a, primarul Cosmin Anghelescu a analizat şi lupta pentru titlul de campioană. „Obiectivul pentru acest sezon e acela de a ne clasa mai sus decât în campionatul trecut, în speţă, în primele 12 locuri, astfel încât să nu avem deloc emoţii cu retrogradarea. Aşa cum am observat şi în primăvară, poziţiile 13-14 sunt periculoase, pentru că unele echipe pot face front comun ca s-o retrogradeze pe alta pe care au pică. De altfel, în ediţia precedentă, şi s-au înregistrat unele rezultate rezultate dubioase pe final, de aceea, vrem să adunăm cât mai multe puncte din timp, astfel încât să ne asigurăm încă un sezon de Liga a IV-a. În ediţia actuală, pentru promovare, văd o luptă grea între Sparta şi FCPO. Orice pas greşit făcut de una dintre cele două combatante ar putea conta enorm când se va trage linie”, a spus Cosmin Anghelescu.