duminică, mai 9, 2021
Administrație

Cosmin Anghelescu este convins că președintele CJV, Costi Rădulescu, își va respecta promisiunea de a începe, chiar anul acesta, asfaltarea drumului principal din Mateești

541Vizualizari
La Mateești, primarul Cosmin Anghelescu a făcut, încă din luna decembrie a anului trecut, primele demersuri privind introducerea gazelor naturale. În acest sens, el s-a asociat cu reprezentanții localităților Berbești, Sinești și Grădiștea, astfel încât proiectul să intre pe lista de finanțare a Ministerului Fondurilor Europene.
„La Mateești, ar urma să avem 40 de kilometri de gaze, adică, pe 9 kilometri din drumul județean, iar diferenţa – pe restul drumurilor. Mi-aș dori ca, anul acesta, Consiliul Județean să înceapă și lucrările de asfaltare a drumului principal care traversează localitatea noastră. Ar fi vorba de 9 kilometri, care, sincer, arată rău. Domnul președinte ne-a promis sprijin și sunt convins că se va ține de promisiune. Ar fi bine și să se asfalteze, anul acesta, 2-3 kilometri, în 2022 la fel, și tot așa mai departe. Nu suntem absurzi să vrem totul făcut într-un an, deoarece sunt multe alte drumuri de modernizat în județ. Sincer, actuala conducere a Consiliului Județean chiar a reușit, după zeci de ani în care nu s-a făcut mai nimic, să demareze cele mai ample lucrări de modernizare a drumurilor”, a precizat primarul PSD din Mateeşti, Cosmin Anghelescu.