sâmbătă, aprilie 13, 2024
Fotbal Diverse

Cosmin Anghelescu jr. s-a antrenat cu seniorii de la SCM Rm. Vâlcea. Fostul junior de la Viitorul Mateeşti progresează de la meci la meci

143Vizualizari
În toamnă, Cosmin Anghelescu jr. (17 ani) a făcut saltul de la Viitorul Mateeşti la echipa de juniori-republicani de la SCM Rm. Vâlcea (Under 19), care e antrenată de Marius Pufu. În această pauză de iarnă, fiul primarului din Mateeşti, Cosmin Anghelescu, a fost cooptat şi în lotul formaţiei de seniori din Zăvoi pentru meciurile amicale. În condiţiile în care staff-ul tehnic de la SCM pune accent în special pe tineri, probabil că nu peste mult timp şi Cosmin Anghelescu jr. va bifa şi un joc oficial pentru gruparea „municipală”, în Liga a III-a.
„Din ce ştiu, iarna aceasta, Cosmin a făcut antrenamente cu echipa de seniori, lucru care nu poate decât să-l ajute să crească în valoare. Oricum, el are doar 17 ani, deci încă are suficient timp la dispoziţie să progreseze, iar pregătirea alături de seniori îl va încuraja. Mai are încă 2 ani de juniorat şi sunt convins că într-o zi va avea şansa să facă saltul şi la echipa mare. Totul depinde doar de el! El joacă oricum la echipa de juniori-republicani din Zăvoi (Under 19), unde e antrenat de Marius Pufu”, a afirmat primarul din Mateeşti, Cosmin Anghelescu.