duminică, aprilie 14, 2024
Fotbal Județean

Cosmin Anghelescu (Viitorul Mateeşti) aşteaptă cu interes tragerea la sorţi a sferturilor Cupei României. „Avem şanse la semifinale, dacă nu le vom întâlni pe…”

371Vizualizari
Sâmbătă, 24 februarie, Viitorul Mateeşti s-a calificat, în premieră, în sferturile Cupei României, iar Cosmin Anghelescu speră că echipa sa nu se va opri aici. În acest sens, primarul din Mateeşti aşteaptă acum cu mare interes tragerea la sorţi a meciurilor din următoarea etapă a competiţiei KO, când speră să evite o confruntare cu primele două clasate din Liga a IV-a.
„Aşteptăm următoarea adversară din Cupa României şi sperăm ca aceasta să fie una accesibilă, mai ales că au rămas multe echipe cam de aceeaşi valoare cu a noastră. Cum ar fi ACS Olanu – singura din Liga a V-a, Unirea Tomşani, Viitorul Budeşti etc. Sper să le evităm doar pe FCPO şi Olteţul Alunu! Cine ştie?, poate că acestea se vor întâlni în meci direct, la fel cum s-a întâmplat acum cu FCPO şi Sparta! În rest, nu mă interesează cu cine vom juca, pentru că totul va fi posibil cu oricare dintre celelalte echipe calificate în sferturi. Repet, dacă nu vom da peste primele două clasate din Liga a IV-a, cred că vom avea un drum lung în Cupă. Cu echipa asta nouă, putem să punem probleme tuturor, nu suntem învinşi de la început, e posibil orice rezultat. Am însă vorba mea, «mingea e rotundă şi orice e posibil». În week-end, am fost la meciul Minerul Berbeşti – Minerul Costeşti, iar după 3-0 pentru oaspeţi, nimeni n-ar fi crezut că echipa gazdă va mai putea reface handicapul. E bine, nu doar că a reuşit, dar golurile au curs pe bandă rulantă şi s-a terminat 6-4 pentru berbeşteni. Aşadar, niciodată nu poţi să spui «gata, am câştigat!», pot exista surprize oricând sau reveniri spectaculoase. Dacă vom mai obţine un nou succes, băieţii nu doar că vor accede în semifinalele Cupei României şi vor realiza cea mai mare performanţă in istoria clubului, dar vor intra şi în posesia unei frumoase prime de joc, pe care le-am promis-o în caz că vor obţine trei victorii la rând în această competiţie”, ne-a declarat Cosmin Anghelescu.
Meciurile din sferturi şi din semifinalele Cupei României vor avea loc în lunile aprilie şi mai, iar tragerea la sorţi se va desfăşura, cel mai probabil, în martie.