Fotbal Județean

Cosmin Șoșoi, omul meciului, pentru AS Popești. A învins-o pe Vaideeni, cu gol în minutul 94

1.63KVizualizari
AS Popești 2016 a reușit să câștige cu scorul de 2-1 partida de pe teren propriu, din Liga a VI-a, disputată contra echipei Păstorul Vaideeni. Trupa reprezentată de Radu Iordache a condus cu 1-0, în prima repriză, prin golul marcat de Cosmin Șoșoi, fotbalist adus de la Cavalerul Trac Cernișoara. După pauză, „păstorii” au reușit să restabilească echilibrul (1-1). În prelungirile jocului, mai exact, în minutul 90+4, Cosmin Șoșoi a lovit din nou, reușind să aducă echipei sale trei puncte foarte importante.
În urma acestei victorii, echipa de fotbal din comuna administrată de Aurora Măgură se menține pe locul 2 în clasamentul Seriei Vest din Liga a VI-a, având același număr de puncte (13) ca lidera Viitorul Păușești Măglași, care are însă un golaveraj superior.

„Am câștigat cu emoții, dar asta e și din cauză că nu am avut patru titulari la meci. Ne bucurăm că ne menținem în vârf. Sper să avem noi rezultate bune și în etapele viitoare. I-am predat banderola de căpitan lui Ștefan Despa. El e foarte bun mai ales la executarea loviturilor libere. Acesta s-a format aici, la Popești. Are doar 21 de ani, la fel ca Șoșoi, marcatorul celor două goluri”, a declarat Radu Iordache, președinte la AS Popești 2016.