marți, octombrie 27, 2020
Fotbal Diverse

Cosmin Văcaru: „Ar fi foarte interesant un campionat de old boys la Vâlcea, cu echipe din Râmnic, Horezu, Bălceşti, Drăgăşani, Berbeşti, Brezoi, Băbeni şi alte localităţi”

390Vizualizari

Cosmin Văcaru a deschis scorul în meciul demonstrativ din urmă cu o săptămână, de la Vlădeşti, dintre Vâlcea Old Boys şi Union Bucureşti (6-3). La final, fotbalistul în vârstă de 38 de ani a fost de părere că evenimentele de acest gen ar trebui să fie tot mai multe, deoarece sunt pe placul microbiştilor. „Sincer, a fost un meci destul de frumos şi îl felicit pe Dragoş Muscalu pentru ideea de a-l organiza! Atmosfera a fost una extraordinară, iar la final ne-am şi distrat! Consider că trebuie să vii cu plăcere la asemenea evenimente, de aceea, atunci când am fost sunat, am zis imediat că voi fi prezent. M-a bucurat că au fost atâţia jucători din vechea generaţie care au onorat invitaţia lui Dragoş Muscalu. La Union Bucureşti, unul dintre sponsori e Sorin Margine, un om de afaceri din Vâlcea, care a fost implicat şi pe la câteva echipe din zona Horezu”, a spus Cosmin Văcaru.
Acesta merge chiar mai departe şi consideră că şi Vâlcea ar trebui să aibă un campionat de old boys, după modelul celui din Bucureşti. „Ar fi foarte interesantă o competiţie de acest gen şi la Vâlcea, nu cu 20 de echipe, ca în Capitală, ci cu 6-8 pentru început. Să ne întâlnim măcar câteva week-end-uri vara! Un mini-campionat care să aibă loc în Râmnic sau pe teren neutru, în care să fie reprezentate toate zonele geografice. Să fie grupări nu doar din Rm. Vâlcea, ci şi din Horezu, Bălceşti, Drăgăşani, Berbeşti, Brezoi, Băbeni sau chiar din unele comune, pentru că au fost destui jucători de valoare peste tot prin judeţ! Râmnicul poate să aibă şi 2-3 echipe, pentru că aici au fost evident mai mulţi fotbalişti! Dar să se joace 11 la 11, nu ca la minifotbal, pe teren mic! Ar fi o competiţie frumoasă şi s-ar decerna şi un trofeu. Din păcate, e foarte greu însă de pus în practică!”, a încheiat Văcaru.
După o perioadă fastă petrecută la Vlădeşti, Cosmin Văcaru va evolua, din noul sezon, la CSC Orleşti, acolo unde a ajuns împreună cu grupul de jucători de la Stejarul, coordonat de antrenorii Iulică Dincă şi Romeo Chelcea.