Fotbal Județean

Cosmin Văcaru e forță și la 40 de ani. A jucat doar 30 de minute pentru Sparta și a dat două „boabe”!

1.58KVizualizari
Cosmin Văcaru a decis să se transfere la Sparta Rm. Vâlcea, în mod special, datorită condițiilor excelente de antrenament pe care le-a găsit la acest club, precum și pentru staff-ul profesionist. În prima rundă a Ligii a IV-a, noua sa echipă s-a impus cu scorul de 8-1, în deplasare, la Stejarul Vlădești.
În vârstă de 40 de ani, Cosmin Văcaru a evoluat doar 30 de minute, însă suficient pentru a da două goluri și a demonstra că încă e forță. Echipa antrenată de Mihai Lungan și Romeo Chelcea a mai înscris prin Laurențiu Cazan, Vali Mihalcea (2), Andy Petrescu (2) și Alex Târș.
„Sincer, chiar avem un joc foarte frumos. Îmi doresc să văd însă mai multă ambiție. Așa sunt eu ca jucător… Adică, să vedem o evoluție mai bună de la o etapă la alta. Nu trebuie să fim mulțumiți cu ceea ce facem acum. La Sparta, e un staff foarte profesionist. În plus, am găsit aici un grup de tineri talentați, pe care încerc să îi învăț din experiența mea. Mă bucur că am ales să joc pentru această echipă!”, a comentat Cosmin Văcaru.