duminică, martie 7, 2021
Fotbal Național

Minerul Costești face memoriu la FRF: A fost strigător la cer arbitrajul din meciul cu Viitorul Dăești

444Vizualizari
Sergiu Holtei a anunțat că, săptămâna aceasta, va trimite la FRF înregistrarea meciului pierdut cu scorul de 4-1 contra celor de la Viitorul Dăești, pentru a reclama arbitrajul dezastruos al brigăzii condusă de Arthur Răcoare (din Curtea de Argeş). El și colegii de la Minerul Costești au indicat „trei greșeli uriașe” comise de centralul partidei: penalti acordat aiurea pentru Dăești, o lovitură de la 11 metri neacordată pentru Costești și primul gol marcat din ofsaid de către echipa adversă.
„Arthur ăsta ne-a mai arbitrat la un meci și tot așa a făcut. Nu e normal și nu permitem să fim bătaia de joc a nimănui. Vom trimite meciul la Federație, pentru a fi luate măsurile care se impun. Nu avem nimic cu cei de la Dăești, ci doar cu arbitrajul, care a fost mult sub cel întâlnit și la nivel județean”, a afirmat Sergiu Holtei.

În acest sezon, argeșeanul Arthur Răcoare (FOTO) s-a aflat la centru și la meciul pe care „ortacii” l-au disputat pe teren propriu, cu Gilortul Tg. Cărbunești, în etapa a 3-a. Partida a avut loc pe 26 septembrie și s-a încheiat cu victoria gorjenilor, cu scorul de 2-1. Golul echipei vâlcene a fost marcat de Laurențiu Nicolaescu, în minutul 88, la 2-0 pentru oaspeți.
Sursă foto: frf-ajf.ro/arges