vineri, mai 7, 2021
Politică

Costi Rădulescu (CJV): PSD a făcut și greșeli la guvernare, dar a adus la Vâlcea 7450 de miliarde de lei vechi prin PNDL

221Vizualizari
Constantin Rădulescu a câștigat al doilea mandat de președinte al Consiliului Județean Vâlcea. Pentru mulți, victoria reprezentantului PSD a fost o surpriză, în contextul în care PNL este pe val la nivel național. Într-un interviu acordat postului Accent TV, acesta a mărturisit că, pe toata durata campaniei electorale, a ignorat toate atacurile la adresa sa și s-a concentrat exclusiv pe realizările din teren, pe care le-a prezentat vâlcenilor, ca o dovadă a performanței.
Constantin Rădulescu a mai precizat că va fi, în continuare, un președinte pentru toate localitățile, indiferent că sunt administrate de primari liberali ori social-democrați. De asemenea, șeful CJ Vâlcea va comunica permanent și cu reprezentanții USR, chiar dacă nu au reușit să intre în CJV.
„Îmi spunea cineva că USR nu intră în Consiliul Județean. Nicio problemă! Îi voi reprezenta eu și pe alegătorii USR. Nu privesc investițiile prin culoarea politică. Drumurile nu au culoare politică! O să-i reprezint și pe useriști, pentru că sunt vâlceni. Binele s-a făcut și se va face pentru toți”, a declarat Costi Rădulescu, la Accent TV, care a recunoscut că PSD a făcut greșeli la guvernare, dar a adus, doar la Vâlcea, 7540 de miliarde de lei vechi prin PNDL, adică, aproximativ 1,5 miliarde de euro.