luni, iunie 24, 2024
Fotbal Diverse

Costinel, de la FC Ostroveni, golgheterul etapei a XV-a, premiat de Domino’s Pizza! Robert Ilea a dat însă golul săptămânii în Smart Cup Vâlcea!

1.2KVizualizari

După fiecare etapă din Smart Cup Vâlcea (competiţie de fotbal pe teren redus, organizată la Oltenia Arena Sport), Dragoş Muscalu şi partenerul său principal, Domino’s Pizza, oferă premii celor mai importanţi jucători. Săptămâna aceasta, Ilie Constantin (zis Costinel), de la FC Ostroveni City, a intrat în posesia unui voucher de cumpărături. El a marcat trei goluri în partida cu echipa 24 Fit. De precizat că FC Ostroveni City a fost condusă cu 6-2, dar meciul s-a terminat egal: 7-7, golul egalizator fiind marcat la ultima fază de joc.
„Ilie Constantin a fost jucătorul etapei, cu cele mai multe goluri marcate. Aş dori să-l mai remarc şi pe Robert Ilea, de la Spartanii: a marcat cu un şut de la 20 de metri, bară-bară-gol!!! Competiţia are, etapă de etapă, meciuri spectaculoase, iar mai toate echipele sunt alcătuite din jucători foarte experimentaţi”, a precizat Dragoş Muscalu.