Fotbal Național

Cozia Călimăneşti, înfrângere surprinzătoare pe teren propriu, în faţa echipei Petrolul Potcoava

317Vizualizari
În runda a 12-a a Ligii a III-a, Cozia Călimăneşti a suferit o înfrângere neaşteptată, chiar pe teren propriu, împotriva echipei Petrolul Potcoava. Formaţia din judeţul Olt s-a impus la limită, cu scorul de 1-0, printr-un gol marcat încă din primul sfert de oră al meciului, mai precis, în minutul 14, de Flavius Magraon.
Din păcate, în această partidă, elevii lui Vasile Ilinca n-au mai reuşit să repete evoluţiile şi rezultatele bune din precedentele dueluri, astfel că seria de trei etape fără înfrângere s-a încheiat. Aşa cum se cunoaşte, Cozia Călimăneşti a obţinut 5 puncte între rundele 9-11, după victoria uluitoare cu CSM Alexandria (1-0), remiza cu Viitorul Dăeşti (2-2, când echipa din staţiune a condus cu 2-0 în minutul 87) – ambele de pe teren propriu, şi încă un rezultat de egalitate, cu CS „U” Craiova II, în deplasare (1-1).

Petrolul Potcoava, o „nucă tare” pentru Vâlcea! Împotriva echipelor noastre, „lupii galbeni” au adunat 12 dintre cele 16 puncte pe care le au în cont

Sâmbătă, 12 noiembrie, Petrolul Potcoava a plecat victorioasă de la Călimăneşti (1-0) şi a dovedit încă o dată că este o „nucă tare” pentru echipele vâlcene. Formaţia din judeţul Olt nu se află la prima ispravă de acest gen în faţa reprezentantelor noastre în actualul sezon al Ligii a III-a. În urmă cu o săptămână, „lupii galbeni” au învins-o cu 1-0 şi pe Minerul Costeşti, pe teren propriu, asta după ce au remizat în Treapt (0-0). Dacă mai adăugăm şi faptul că în tur, Petrolul Potcoava a depăşit-o în propriul fief şi pe Viitorul Dăeşti (1-0), iar în plus a mai înregistrat două remize albe, cu Minerul Costeşti (în deplasare) şi Cozia Călimăneşti (acasă), rezultă că echipa din judeţul vecin a devenit o „sperietoare” pentru Vâlcea. Practic, singura echipă vâlceană care i-a învins pe fotbaliştii din judeţul Olt este Flacăra Horezu (2-1, în runda inaugurală a sezonului, în deplasare). În acest campionat, „lupii galbeni” din Potcoava au adunat nu mai puţin de 12 puncte din duelurile cu cele patru formaţii ale noastre, adică 75 la sută (!!!) din totalul celor 16 puncte acumulate în 12 etape.