Sporturi

Cristi Achim şi CSM CSU Oradea, locul 3 în Final Four-ul FIBA Europe Cup

63Vizualizari
La finele săptămânii trecute, la Tel Aviv, în Israel, au avut loc meciurile din cadrul Final Four-ului FIBA Europe Cup la baschet masculin. La această competiţie, s-a calificat şi echipa CSM CSU Oradea, care e antrenată de vâlceanul Cristi Achim. Bihorenii nu s-au făcut deloc de râs, ci dimpotrivă, au reuşit să încheie turneul pe locul 3.
În prima zi a Final Four-ului, vineri, 23 aprilie, Ironi Ness Ziona BC (Israel) a dispus la limită de BC Parma (Italia), cu scorul de 81-80, iar CSM CSU Oradea a pierdut în faţa echipei Arged BM Slam Stal Ostrow Wielkopolski (Polonia), cu 77-66, după ce formaţia bihoreană a terminat primul sfert în avantaj (24-18).
Competiţia s-a încheiat duminică, 25 aprilie, când orădenii au învins-o clar pe BC Parma, cu 85-76, într-un meci pe care baschetbaliştii lui Cristi Achim l-au controlat autoritar, de la un capăt la celălalt. Trofeul FIBA Europe Cup a revenit echipei israeliene Ironi Ness Ziona BC, după 82-74 în finala cu Arged BM Slam Stal Ostrow Wielkopolski (Polonia).