Fotbal Județean

Cristi Luțescu (viceprimar Măldăreşti) s-a operat de ligamente. „Vreau să revin pe teren, dar soția îmi tot spune să mă uit în buletin”

838Vizualizari
Progresul Măldărești ocupă locul 2 în clasamentul Ligii a VI-a, iar oficialii se gândesc serios să promoveze pe teren la sfârșitul sezonului actual. În ultimul meci, contra celor de la Sportul Genuneni, echipa antrenată de Petrișor Grigore s-a impus cu scorul de 2-0, prin golurile marcate de Robert Gherghe și Edi Țolea.
Viceprimarul din Măldăreşti, Cristian Luțescu, este sufletul echipei Progresul, pe care a reactivat-o personal, după ani buni în care aceasta a fost trasă pe linie moartă. Din dragoste pentru fotbal, el a încercat să intre pe teren ori de câte ori a fost nevoie. Dar nu a fost scutit de o accidentare gravă, care l-a „băgat în corzi” cu soția – cum se spune. A avut nevoie de o intervenție chirurgicală la genunchi, dar nu se gândește deloc să renunțe la fotbal. „Știți cât de des mă gândesc să revin pe teren?! E boală mare! Ce îmi spune soția? Că nu sunt deloc sănătos și să mă mai uit în buletin, că poate așa îmi aduc aminte ce vârstă am. Dar ea știe că vreau să joc din nou!”, a declarat Cristian Luțescu.