Fotbal Județean

Cristi Pîrîianu (Știința Grădiștea): „Când știi că adversarul îți suflă în ceafă, mai ai chef să joci fotbal? Mai ales că nu știi pe unde a umblat”

310Vizualizari
Cristian Pîrîianu este implicat de 45 de ani în fotbal și spune că acum trăiește cele mai grele momente din toată această perioadă. Antrenorul de la Știința Grădiștea îndeamnă la maximă responsabilitate din partea tuturor celor implicați în fenomenul sportiv, de la conducători de cluburi, până la jucători și spectatori.
„Sunt adeptul responsabilității. Nu e normal să riști sănătatea, viața, pentru o plăcere de moment. Îți mai arde de fotbal, când știi că adversarul îți suflă în ceafă? În plus, nu știi pe unde a umblat, dacă e bolnav sau nu. Jucătorii oricum vor fi crispați. Dacă se va juca, se va juca doar cu teamă. Tinerii trebuie să conștientizeze că e timp destul pentru fotbal după ce va trece pandemia de Covid-19. Altele sunt lucrurile mai grave acum, cum ar fi, de exemplu, că agricultura e la pământ. Am pus porumbi și toată recolta e compromisă. Va fi jale mare! Ne mai salvează grâul și ovăzul… Vedem ce va fi cu pomii fructiferi”, a povestit Cristi Pîrîianu.