Fotbal Județean

Cristian Zotică, omul bun la toate la Stejarul Vlădești: Face lotul, tunde terenul, îl tușează. E dedicat trup și suflet echipei!

375Vizualizari
Pentru Cristian Zotică, echipa de fotbal Stejarul Vlădești e ca și familia lui. Are grijă să nu îi lipsească nimic, mai ales în preajma meciurilor oficiale. Pe lângă faptul că face tot posibilul să strângă jucătorii, el tunde gazonul, îl udă, îl tușează. Probabil că mai dă și cu mătura… Asta înseamnă să fii dedicat trup și suflet echipei.
Cristian Zotică a mărturisit că, din punctul său de vedere, înscrierea în Liga a IV-a a fost puțin forțată, mai normal fiind ca Stejarul Vlădești să joace în a doua divizie județeană. „Sunt corect și realist când spun asta. Nu putem rezista prea mult la acest nivel. Am obținut o victorie, scor 4-3, cu Chimia, dar drumul e lung. Am încercat să aduc jucători mai buni, dar aceștia mă întrebau mereu cât le dau indemnizație. La noi, nu poate fi însă vorba de așa ceva sau de salarii pentru jucători. Jucăm doar de plăcere! Sper să fim tari și să nu ne pierdem pe parcurs, adică, să rămânem fără jucători”, a explicat Cristian Zotică. Alături de acesta, pe banca tehnică a echipei Stejarul Vlădești se află Ilie Sporea.