joi, decembrie 7, 2023
Fotbal Județean

Cristian Zotică: (Stejarul Vlădești): Locul nostru e în Liga a V-a, nu a IV-a. E greu când nu ai bani decât de arbitraje…

558Vizualizari

Cristian Zotică, oficialul de la Stejarul Vlădești, a reiterat că Liga a IV-a este o pălărie mult prea mare pentru echipa sa, mai ales că aceasta nu a reușit să se ridice din subsolul clasamentului.

Sincer, nu am nimic de reproșat jucătorilor mei. Sunt foarte serioși, vin mereu la meciuri, dar trebuie să fim realiști că mai bine am fi jucat în Liga a V-a. Atâta timp cât bugetul nostru este destul de mic, nu putem spera la mai mult. Deocamdată! Poate, pe viitor, se vor schimba lucrurile. Sunt destule cluburi puternice financiar în Liga a IV-a. Repet, nu am nimic de reproșat băieților, pentru că au fost mereu extraordinari, dar locul nostru nu e în Liga a IV-a. Oricum, cred că vom juca aici și din sezonul viitor, mai ales că, din câte am înțeles, AJF vrea să mărească numărul de participante la 16. Problema cea mare va fi obligativitatea de a avea, din nou, echipe de juniori. Vom avea o mare problemă, din acest punct de vedere”, a declarat Cristian Zotică.

Duminica aceasta, de la ora 11.00, Stejarul Vlădești va disputa primul joc oficial din acest an, în deplasare, la Comerțul Roești.