Fotbal

CS Comunal Şelimbăr se află în topul Ligii a II-a, în privinţa mediei spectatorilor de pe stadionul din Zăvoi

663Vizualizari
Week-end-ul trecut, echipa CS Comunal Şelimbăr – care îşi dispută meciurile de pe teren propriu din Liga a II-a la Rm. Vâlcea – a înfruntat-o, pe Stadionul „Municipal” din Zăvoi, pe Unirea Slobozia, una dintre grupările de top din cel de-al doilea eşalon al ţării, unde se află în prezent pe loc de play-off. Meciul a avut loc sâmbătă, 15 octombrie, şi s-a încheiat la egalitate (1-1), după ce oaspeţii au condus încă din minutul 31. Alex Dandea & Co. au smuls 1 punct graţie unui gol marcat în prelungirile partidei, în minutul 90+5, atunci când Daniel Tătar (34 de ani) a transformat cu măiestrie o lovitură liberă de la aproximativ 22 de metri, perpendicular pe poartă.
În următoarea etapă din Liga a II-a, CS Comunal Şelimbăr va evolua în deplasare, contra echipei Minaur Baia Mare (duminică, 23 octomnrie, de la ora 11.00). Sibienii vor reveni în Zăvoi pe 29 octombrie, pentru partida cu Ripensia Timişoara.

În prezent, ardelenii ocupă locul 8 în clasamentul Ligii a II-a (având 16 puncte în cont), poziţie pe care se află şi în topul alcătuit de LPF referitor la numărul de spectatori. Astfel, în primele 10 runde ale sezonului actual, CS Comunal Şelimbăr a jucat de şase ori pe stadionul din Zăvoi (în ordine, cu FC Braşov, Poli Timişoara, Oţelul Galaţi, Unirea Dej, CSA Steaua Bucureşti şi Unirea Slobozia) şi a avut o medie de 1167 de privitori. Din acest punct de vedere, echipa antrenată de Eugen Beza lasă în urmă formaţii de renume, care reprezintă oraşe importante din ţară, cu tradiţie în fotbal, precum FC Braşov (390) sau Poli Timişoara (267). Pe primele trei locuri în această ierarhie a spectatorilor de la nivelul Ligii a II-a se află Oţelul Galaţi (care a avut o medie de 5380 de oameni pe teren propriu), Dinamo Bucureşti (5280) şi Minaur Baia Mare (2975).