Fotbal Județean

CS Guşoeni a rămas neînvinsă şi după etapa a 4-a, dar a pierdut un tempo important din cauza remizei cu Lotru Brezoi (1-1)

599Vizualizari

Duminica trecută, CS Guşoeni a ratat şansa de a obţine cel de-al doilea succes consecutiv pe teren propriu din actualul sezon. Fotbaliştii primarului Nicolae Concioiu au terminat la egalitate meciul cu Lotru Brezoi (1-1), după ce s-au aflat în avantaj la pauză. Unicul gol al echipei gazdă a fost înscris de Mădălin Roşu, care a devenit principalul marcator de la CS Guşoeni, cu patru „boabe” în patru runde. „Am condus tot meciul, dar am fost egalaţi în minutul 90+4. Din păcate, am jucat în nişte condiţii mai speciale de această dată, după ce am rămas fără portar din minutul 30, care a fost eliminat. Am marcat totuşi chiar şi în inferioritate numerică, prin minutul 40, iar în plus ne-am mai creat şi alte ocazii de a ne desprinde la 2-0, dar mingea n-a mai vrut să intre în poartă. Am irosit o şansă imensă de a obţine o victorie frumoasă chiar şi cu un jucător în minus pe teren!”, ne-a declarat George Concioiu, reprezentantul echipei CS Guşoeni.

Eliminarea portarului de la CS Guşoeni, pusă sub semnul întrebării

Meciul cu Lotru Brezoi a fost primul în care CS Guşoeni a evoluat în noile echipamente de joc, dar acest lucru nu a purtat noroc echipei din localitatea administrată de primarul Nicolae Concioiu. „Duelul din week-end-ul trecut a fost dificil din cauză că am rămas fără portar din minutul 25. Acesta a fost eliminat pentru că a comis un henţ în postură de ultim apărător, după o învălmăşeală în apropierea liniei de 16 metri. Nu pot să apreciez exact dacă chiar merita să încaseze direct cartonaşul roşu. Mingea a venit pe direcţia lui, a încercat să se ferească, dar aceasta l-a lovit în mână. Din ce ştiu eu, trebuia să primească doar galben, mai ales că mai avea şi alţi coechipieri în spate, deci nu era chiar ultimul apărător. Deşi ne-am cam supărat la eliminarea portarului, la final, după ce am analizat mai atent fazele, am ajuns la concluzia că arbitrajul Iulianei Demetrescu a fost unul bun, a ştiut să ţină meciul în mână”, a adăugat George Concioiu.

Fotbaliştii primarului Nicolae Concioiu, deplasare infernală la Alunu

După patru runde, CS Guşoeni are 8 puncte în cont şi va evolua, în următoarea etapă, în deplasare, chiar în fieful liderei Olteţul Alunu 2016. „Va fi un meci greu pentru noi, mai ales că avem absenţe importante. Ne vor lipsi vreo 3-4 jucători din primul «unsprezece». Dar, vom merge la Alunu pentru a obţine victoria, n-am abordat niciodată o partidă cu gândul de a pierde! Nu plecăm la drum cu ideea că trebuie să-i încurcăm neapărat pe cei de la Olteţul, să reuşim ce n-au putut cei de la CS Mădulari. Vrem doar să ne facem jocul nostru obişnuit şi să obţinem încă un rezultat pozitiv, dacă va fi posibil. Ne-am propus să adunăm cât mai multe puncte în aceste prime etape, pentru că sunt cele mai importante. Clasamentul se va «aşeza» cam după 6-7 runde şi ar fi bine să rămânem sus. Facem toate eforturile în acest sens”, a încheiat reprezentantul echipei CS Guşoeni, George Concioiu.