joi, decembrie 7, 2023
Fotbal Județean

CS Guşoeni a remizat la Păuşeşti Măglaşi şi ocupă locul 2 în Liga a IV-a

839Vizualizari

CS Guşoeni se menţine pe un trend pozitiv şi după cea de-a treia etapă a Ligii a IV-a. În runda din week-end-ul trecut, formaţia din localitatea administrată de primarul Nicolae Concioiu a remizat în deplasare, pe terenul celor de la Viitorul Păuşeşti Măglaşi. Partida de duminică, 15 septembrie s-a încheiat la egalitate, 1-1 (după 0-0, la pauză). Pentru CS Guşoeni a punctat Mădălin Roşu, pe final de meci, în minutul 85, acesta devenind acum golgheterul echipei, cu trei goluri marcate în trei etape.

George Concioiu, jucător şi oficial CS Guşoeni: „Ambele echipe au avut ocazii, aşa că se puteau marca mai multe goluri. Meciul a fost echilibrat, în ambele reprize, deci se poate spune că rezultatul e echitabil. Din păcate, în ceea ce ne priveşte, faţă de etapa precedentă, ne-au absentat cinci titulari, printre care s-a numărat şi portarul. Poate că altul ar fi fost rezultatul final dacă i-am fi avut şi pe aceştia la dispoziţie. Una peste alta, mă bucură că, după acest meci, nici unul dintre jucătorii noştri n-a acuzat probleme medicale. Am luat încă un punct în deplasare, iar acest lucru e foarte important”.

Din pricina lipsei mai multor titulari, şi George Concioiu a fost nevoit să intre pe teren şi să joace tot meciul de la Păuşeşti Măglaşi

În week-end, fotbaliştii primarului Nicolae Concioiu înfruntă pe Lotru Brezoi

După trei etape, CS Guşoeni ocupă locul secund în clasamentul Ligii a IV-a, cu 7 puncte în cont, lideră fiind Olteţul Alunu 2019, care are maximum de puncte (9). În următoarea rundă, trupa primarului Nicolae Concioiu va primi, pe teren propriu, vizita echipei Lotru Brezoi.

George Concioiu, jucător şi oficial CS Guşoeni: „În opinia mea, va fi un meci greu, pentru că i-am văzut deja pe cei de la Brezoi, când au evoluat la Mădulari; au un joc de pase foarte bun. E foarte bine că week-end-ul acesta îi vom avea însă la dispoziţie pe aproape toţi jucătorii importanţi din lot”.