duminică, aprilie 14, 2024
Fotbal Județean

CS Guşoeni depinde doar de rezultatele sale, în lupta pentru titlul de vicecampioană. „Vrem maximum din ultimele trei meciuri!”

779Vizualizari
CS Guşoeni a fost deposedată de locul 2, după înfrângerea de la Mihăeşti (1-3), dar are în continuare prima şansă de a cuceri titlul de vicecampioană în Liga a V-a. Practic, echipa din comuna administrată de primarul Nicolae Concioiu depinde doar de rezultatele sale, din moment ce mai are trei meciuri de jucat.Este vorba de partidele cu Oltul Drăgoeşti (acasă), Atletic Drăgăşani şi Viitorul Mateeşti (ambele în deplasare). În schimb, rivala AS Mihăeşti mai are doar două meciuri în program, printre care se numără şi derbiul cu Sporting Galicea, din acest week-end, din deplasare, în ultima rundă urmând a se duela cu Oltul Ioneşti, pe teren propriu. În acest moment, diferenţa din clasament este de două puncte în favoarea echipei AS Mihăeşti. Ceea ce înseamnă că dacă AS Mihăeşti s-ar mai împiedica undeva (la Galicea, de exemplu), CS Guşoeni ar putea să mai facă încă un pas greşit şi tot ar termina pe locul 2.

Alex Concioiu: „Sperăm că jucătorii au înţeles duşul rece pe care l-au primit la Mihăeşti şi că ne vom îndeplini obiectivul!”

„În ciuda eşecului de la Mihăeşti, avem prima şansă de a obţine titlul de vicecampioană, pentru că vom mai disputa încă trei meciuri până la final, în timp ce adversarii doar două. Aşadar, avem la îndemână locul 2 şi depindem doar de rezultatele noastre. Încercăm să scoatem maximum din cele trei partide care ne-au mai rămas de jucat şi vom vedea când se va trage linie care va fi situaţia din clasament. Acesta e obiectivul nostru pentru finalul de campionat: 9 puncte, în 3 meciuri! Şi dacă nu-l îndeplinim, nu va fi nicio problemă şi niciun capăt de ţară! Sperăm însă că jucătorii au înţeles duşul rece pe care l-au primit la Mihăeşti şi că vom câştiga totul până la final. Avem în continuare încredere în ei, pentru că este clar că nu sunt aşa cum au arătat în partida de la Mihăeşti, din etapa intermediară, ci mult mai buni. În orice caz, mă bucură că finalul de sezon e disputat şi că AS Mihăeşti a ţinut aproape. Şi CS Şuşani a păstrat ritmul până în urmă cu câteva etape. S-a creat o competiţie interesantă, care, cu siguranţă, a dinamizat sezonul, ceea ce bineînţeles că a fost un lucru pozitiv”, a precizat Alex Concioiu (FOTO), jucător şi oficial la CS Guşoeni.