sâmbătă, septembrie 23, 2023
Fotbal Județean

CS Gușoeni, o nouă victorie în Liga a V-a, la aproape 100 de kilometri de casă. “Vrem 3 puncte și la Galicea!”

838Vizualizari
Week-end-ul trecut, CS Gușoeni a obținut cel de-al doilea succes în deplasare din actualul sezon al Ligii a V-a pe terenul echipei Alutus Sălătrucel, scor 3-2. Echipa reprezentantă de George Concioiu a condus cu 2-0, la pauză, prin golurile marcate de Mădălin Roșu (în minutul 15) și Adrian Bălașa (20).
„Am reușit să avem o primă repriză la discreția noastră. În partea a doua a meciului, am mai bifat și alte ocazii de gol. La un moment dat, adversarii au redus din diferenţă, dar noi am marcat din nou, prin Mădălin Roșu, pentru 3-1. În fine, în minutul 90, Alutus Sălătrucel a obținut un penalti și a închis meciul la 3-2. Avem un lot numeros la CS Gușoeni, de 25 de jucători, dar nu toți reușesc să fie prezenți etapă de etapă. Unii lucrează, alții sunt plecați și tot așa. Sperăm să obținem un nou rezultat pozitiv, în etapa viitoare, în deplasarea programată la Sporting Galicea”, a declarat George Concioiu, oficialul formaţiei CS Gușoeni
În cinci runde, echipa de fotbal din comuna administrată de primarul Nicolae Concioiu a adunat 12 puncte şi se află în plutonul fruntaş al Ligii a V-a, pe locul 4. CS Guşoeni este la egalitate cu alte trei grupări, Viitorul Mateeşti, Sporting Galicea şi Oltul Ioneşti, care au însă un golaveraj mai bun şi ocupă primele trei locuri în clasament.