sâmbătă, decembrie 5, 2020
Fotbal Județean

CS Mădulari, meci greu, cu Malaia, chiar de prezidenţiale! Primarul Dimulescu are două războaie: şi la fotbal, dar şi la politică!!!

462Vizualizari

CS Mădulari a avut parte de un meci de antrenament la ultima clasată, ACS Vâlcea Sport, echipă pe care a învins-o cu scorul de 9-1. Trupa antrenată de Marius „Jaja” Munteanu este concentrată acum pe următorul joc, de acasă, cu Foresta Malaia, care va avea loc sâmbăta aceasta, de la ora 14.00. Partida se va desfăşura chiar în toiul pregătirilor pentru alegerile prezidenţiale, la care primarul Daniel Dimulescu, viceprimarul Cristian Popa şi colegii lor de partid speră să obţină un scor cât mai bun. Oricum, fotbalul rămâne fotbal, chiar şi în zi de sărbătoare!!!
„Cu ACS Vâlcea Sport, am dat 9 goluri, dar am ratat alte 30 de ocazii uriaşe. Iar asta nu e deloc bine… În ceea ce priveşte meciul cu Malaia, e clar că va fi greu. Vom întâlni un adversar dificil. Rămâne de văzut ce lot vom avea la dispoziţie. Din păcate, ne lipseşte chiar portarul titular, Murgoci… El ne-a dat mereu siguranţă în poartă!”, a anunţat Mihai Hăloiu, oficial la CS Mădulari.